Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Cartes al director >> El Patronat de la Cavalcada de Reis està de dol
El Patronat de la Cavalcada de Reis està de dol

Prop de cinquanta anys ens separen de la primera cavalcada de Reis, des de l’inici d'una de les festes tradicionals i populars que any rere any s'ha anat guanyant el cor dels martorellencs i que continua activa, il·lusionada i encoratjada per seguir aportant tot el seu encant tradicional i insubstituïble a les festes de Nadal. Al llarg d’aquests gairebé cinquanta anys,  que se celebraran el proper 2013, molts martorellencs han aportat el seu esforç, el seu compromís i la seva fidelitat per fer possible el petit miracle de convertir la nit del 5 de gener, en una nit especial tant pels menuts com per la gent gran. Però al llarg d'aquests camí el Patronat s'ha deixat el dolorós tribut de molts amics i companys que l'inexorable pas del temps ens ha arrebatat.

Els recordem a tots, perquè tots han format part de la història del Patronat de la Cavalcada, però el record d'avui el volem dedicar d’una manera especial a un carismàtic amic i company que ha estat l'últim a deixar-nos : En Carles Pujol. Actiu i participatiu, en moltes facetes de la vida del nostre poble, va estar implicat amb el Patronat des dels seus inicis i aquesta implicació, ferma,eficaç i compromesa , la va mantenir viva fins l'últim dia de la seva vida. Treballador , imaginatiu i, sobretot, convençut de que el seu treball significava quelcom pel seu poble i especialment, per la gent menuda del seu poble, la seva aportació va estar sempre plena d'il·lusió, esperant, com a única, però meravellosa recompensa, la “carona” com ell anomenava els nens i nenes del nostre poble, il·luminades, la nit de Reis, per les espurnes dels estels de la gran cavalcada.

El seu comiat no significa el seu oblit. Ell, com tots els que al llarg dels anys han format part activa de la gran festa popular del dia de Reis, ha entrat ja a formar part de la història del nostre poble. Els records perduren, i el nom, la personalitat i el seu tarannà d'home bo i amant de Martorell perdurarà per sempre entre els companys i amics que vàrem poder compartir amb ell la gran il·lusió de moltes cavalcades reials. Descansi en pau.

Mario Garcia Baeza, president del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat