Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> La línia de tren Martorell-Granollers, que va entrar en funcionament al juny,...
Noticia
Comparteix

La línia de tren Martorell-Granollers, que va entrar en funcionament al juny, ja té una mitjana de 2.000 viatgers diaris

28/09/2011

La línia ferroviària de rodalies R8, entre Martorell i Granollers, que va entrar en servei a finals de juny, ha transportat fins ara una mitjana de 2.000 viatgers diaris, un miler en cada sentit. Ho va explicat el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Damià Calvet, durant la celebració del desè aniversari de la creació de l’Associació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU). Segons Calvet “la posada en marxa de la línia és una mostra de millora de les comunicacions transversals en la segona corona metropolitana”.

La línia comunica Martorell i Granollers en uns 40 minuts. En el moment de presentar la línia, que té 16 viatges diaris en cada sentit, la Generalitat va avançar que tindria uns 3.000 usuaris cada dia però Calvet ha advertit que “augmentaran significativament quan s’hi sumin els alumnes de la Universitat Autònoma amb l’inici del curs”. L'R8 és la primera línia no radial, és que dir que no passa per Barcelona, i s'ha fet utilitzant una via que ja existia però que s'usava només per a mercaderies.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat