Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> L'Ajuntament de Martorell reconeix la tasca d'Higinio Garrido Patón com a vol...
Noticia
Comparteix

L'Ajuntament de Martorell reconeix la tasca d'Higinio Garrido Patón com a voluntari de Creu Roja

28/09/2011

 

Higinio Garrido Patón (Torrenueva, Ciudad Real 1946) va rebre ahir una distinció per part de l’Ajuntament de Martorell per la seva dedicació de prop de 50 anys com a voluntari de Creu Roja. L’alcalde Salvador Esteve va fer-li entrega d’una placa commemorativa en un acte celebrat a la sala de sessions de l’Ajuntament.

Agraïment a la feina feta
L’alcalde Salvador Esteve va agrair públicament: “la tasca d’Higinio Garrido per aquests anys a Creu Roja. Ha estat una persona que ha treballat de forma altruista i després de tots aquests anys és un referent per a la gent jove que s’incorpora com a voluntari. Persones com l’Higinio, disposades a donar el seu temps a canvi de res, són molt necessàries en l’actual context socioeconòmic que vivim”. En l’acte hi van assistir una bona representació dels regidors del Consistori.

D’altra banda, el president provincial de Creu Roja, Josep Quitet va assegurar que “per a la nostra institució és molt important que les administracions públiques, en aquest cas, l’Ajuntament reconeguin la tasca feta pels voluntaris de Creu Roja”. Finalment, el president de l’oficina comarcal al Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez va cloure l’acte “felicitant a l’Higinio en nom de tots els voluntaris de Creu Roja Baix Llobregat Nord i esperem que continuï fent una tasca tant important per a l’entitat com és la de formar als més joves”.

Una vida lligada a Creu Roja

Garrido, que viu a Martorell des de l’any 1961, va entrar a formar part com a voluntari de Creu Roja l’any 1964 en l’àrea de socors i emergències. De forma ininterrompuda ha estat membre de l’Assemblea Local de Martorell, tot i els daltabaixos que ha patit l’entitat al llarg dels anys. Arran de la seva jubilació, la seva implicació a Creu Roja és molt més àmplia. És mentor dels voluntaris més novells i és vicepresident de l’oficina comarcal de Creu Roja Baix Llobregat Nord.

El mes de juny passat va rebre un reconeixement de l’Associació Espanyola de la Carretera a Madrid per la seva dedicació de prop de 50 anys atenent als ferits d’accidents de trànsit i als seus familiars. La distinció la va rebre de mans del president estatal de Creu Roja Espanyola, Juan Manuel Suárez del Toro.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat