Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> Terra Logística aposta per Martorell per desenvolupar el parc logístic de ref...
Noticia
Comparteix

Terra Logística aposta per Martorell per desenvolupar el parc logístic de referència de la primera corona de Barcelona

20/05/2011

L’empresa ha anunciat que a partir de demà començarà el desenvolupament del nou polígon logístic que es construirà al sector P-7 industrial Solvay i que donarà feina a unes 2.000 persones

L'anunci s’ha fet la vigília que la Comissió d’Urbanisme de Catalunya doni el vist i plau definitiu a la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de Martorell, necessària per tirar endavant el projecte d’urbanització de la zona, que en una primera fase arribarà als 50 milions d’euros d’inversió. El conseller de Terra, empresa especialitzada en logística, ha explicat que Martorell és un enclavament estratègic, que per la seva ubicació, entorn i nusos de comunicació se situa al nivell de la Zona Franca de Barcelona. Paul Wakefield ha agraït la tasca duta a terme per l’Ajuntament per fer realitat un projecte d’aquestes dimensions.

Últim tràmit
Amb l’aprovació definitiva per part de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya, Terra Logística ja podrà començar demà mateix el desenvolupament físic de parc, que compta amb 130 mil metres quadrats en una primera fase. Segons ha explicat Wakefield, “volem cobrir les demandes i necessitats dels usuaris més exigents i crear entre 1.500 i 2.000 llocs de treball, que gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Martorell, es cobriran amb persones del municipi. És la nostra manera d’apostar pel municipi en la seva vessant més social.” Wakefield també ha volgut agrair a Solvay la seva disposició durant tot el procés negociador. Segons ha explicat, el polígon estarà a disposició de les empreses usuàries l’any 2013 i el plantejament del parc logístic passarà per activitats similars als parcs d’oficines, amb la inclusió de serveis complementaris com poden ser guarderies, cafeteries i fins i tot un hotel. El conseller de Terra ha assegurat que "no és el millor moment immobiliari però és una oportunitat única per les dimensions de la parcel·la i per la ubicació de Martorell. El que més m’agrada és la ubicació i la flexibilitat que aporta als usuaris –empreses- per desenvolupar la seva activitat i distribuir els seus productes." Wakefield ha explicat que el pla d’¡inversió passa pel lloguer de les naus amb contractes d’un mínim de 10 o 15 anys.

L’àmbit consta de 4 parcel·les, la més gran de 77 mil metres quadrats, amb possibilitats de construir-hi en al voltant d’uns 50 mil. En aquesta, la previsió és que s’hi instal·li una sola empresa mentre que la resta es destinaria a entre 4 o 6 empreses, en una primera fase. El conseller de Terra Logística ha explicat que ja estan en converses amb empreses interessades. Tot i que no ha volgut avançar noms, per no interferir en les negociacions, sí que ha explicat que hi ha empreses proveïdores del sector de l’automoció molt interessades en el projecte.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat