Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> CiU assegura que "diumenge a Martorell ens hi juguem molt" i demana als ciuta...
Noticia
Comparteix

CiU assegura que "diumenge a Martorell ens hi juguem molt" i demana als ciutadans "que facin memòria"

20/05/2011

Esteve sentencia que "no hi ha res fet ni res guanyat. Si PSC, ICV i ERC, sumen tornaran a fer el tripartit"

CiU assegura que diumenge a Martorell tots ens hi juguem molt i reclama als ciutadans que facin memòria a l’hora de triar quin model de poble volen. El candidat Salvador Esteve va explicar, ahir en el penúltim acte electoral de CiU, que "en aquesta campanya electoral heu pogut conèixer els candidats, els equips i els projectes de cada candidatura i crec que som els únics que som capaços de seguir fent avançar Martorell. Per això necessitem una victòria àmplia aquest diumenge". Esteve va recordar que "aquells que ara ens ho critiquen tot van ser incapaços de fer res quan van tenir responsabilitat i durant l’època de bonança econòmica". D’altra banda, el candidat convergent va reblar que "si sumen PSC, ICV i ERC tornaran a fer el tripartit. El cas més curiós és el d’ERC que, sempre que nosaltres hem guanyat i de forma àmplia, els hem ofert formar govern tot i no necessitar-ho i ho han declinat. En canvi, ells, sempre que han hagut de decidir, ho han fet donant suport a PSC i ICV. I aquest cop passaria el mateix, que ningú s'enganyi". Esteve va felicitar a tots els integrants de la llista de CiU i va agrair el suport de la gent de Martorell.

Fonollosa reclama el vot útil de CiU
Xavier Fonollosa, número 2 de la llista de CiU, va fer una clara aposta "pel vot útil", aquest diumenge. Segons Fonollosa, "aquest diumenge Martorell es juga seguir endavant o aturar-se, com va passar l’any 2007. Els ciutadans són conscients de la feina feta que hem fet i de tot allò que ens queda per fer. Per això, us demano una última empenta. Cap altre vot serà més útil que el d'apostar per Salvador Esteve. Només votant a CiU servirà perquè Esteve sigui l’alcalde". Fonollosa va criticar "la campanya bruta i de desprestigi que han fet alguns partits, amb pamflets anònims i sense donar la cara, però tothom sap qui són" i va apostar "pel Martorell en positiu, per un poble que camina ferm endavant i que té un projecte sòlid de futur".

Canal traça el model i la gestió de CiU
La número 14 de la llista de CiU i regidora d’Esports, Núria Canal, va fer especial èmfasi en el fet que Martorell diumenge s’hi juga el futur: "diumenge tornarem a triar l’alcalde, triarem un equip de persones, triarem maneres de fer, en definitiva, triarem una manera d’entendre Martorell i de treballar al servei de tots els seus ciutadans i ciutadanes. La majoria de vosaltres ja coneixeu la nostra manera de fer, també la d’aquells que durant quatre anys van ser incapaços –ja no de governar bé- sinó de governar". Canal va afegir que "governar bé i fer-ho de forma eficient també vol dir tenir clar cap a on hem d’anar, quin és el model de poble que volem i què necessiten els seus ciutadans. És important gestionar els recursos públics i és fonamental tenir clar quines accions ens permetran estalviar en el futur. Perquè m’entengueu, aquest govern va decidir destinar la subvenció que va donar el govern central, el conegut FEIL, al soterrament de tots els contenidors d’escombraries del municipi. Hi va haver qui va assegurar que llançàvem els diners a la brossa. Doncs bé, dos anys després de l’entrada en funcionament del nou sistema podem afirmar que no només ha millorat el paisatge sinó que hem contribuït a vetllar pel medi ambient i alhora –i cal destacar-ho- gràcies a la col·laboració ciutadana, hem doblat la recollida selectiva, la qual cosa ha permès estalviar 850.000 euros."

Avui, acte final de campanya
Avui, darrer dia de la campanya electoral, CiU farà l’acte final, com és tradicional, a la plaça del Pavelló Esportiu Municipal. L’acte, que començarà a les 20.00 hores, comptarà amb la intervenció de Josep Casasayas, Mercè Morera, Xavier Fonollosa i l’alcalde, Salvador Esteve.


 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat