Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> CiU demana als ciutadans de Martorell a fer confiança a Salvador Esteve "per ...
Noticia
Comparteix

CiU demana als ciutadans de Martorell a fer confiança a Salvador Esteve "per impedir que torni el tripartit"

17/05/2011

Esteve diu que "entenem Martorell com un tot. Les millores a la rambla de les Bòbiles també són per la gent que viu a la Vila i a la inversa"

El candidat de CiU, Salvador Esteve va explicar que "durant aquesta legislatura s’ha fet una gran transformació urbana, però falta molta feina a fer en tots els barris de Martorell. Per això, insisteixo que hem fet molt, però queda molta feina a fer". Esteve va reblar que "tota aquesta gestió s’ha fet amb prudència econòmica, però tenim molt clar que els diners d’un Ajuntament han de ser al carrer i al servei de la gent. Hem creat espais per a gent gran i gent jove. Quan millorem la rambla de les Bòbiles és, també, pels ciutadans de la Vila i a la inversa. Aquesta és la nostra idea d’entendre Martorell, com un tot". Per això, Esteve va anar més enllà: "us demano el vostre vot i una mica més. Vull que ens ajudeu durant aquesta setmana a convèncer a familiars, amics i veïns que estiguin indecisos. Els heu de convèncer que l’única opció per tirar endavant Martorell és CiU".

Fonollosa compara la gestió de CiU i la del tripartit
Xavier Fonollosa va comparar la trajectòria del tripartit d’Adrià Arqué i Xavier Gómez i del govern de CiU a Martorell: "ho he dit al llarg de la campanya i insisteixo: fa vuit anys la unió de tres forces: PSC, ICV i ERC ens va deixar fora del govern per només 6 vots. Per això és tant important que el proper 22 de maig, la gent de Martorell vagi a votar, perquè com ha quedat demostrat cada vot és important. El 2003, es va formar el tripartit prenent l’alcaldia a qui havia guanyat legítimament les eleccions". Fonollosa va insistir a dir que "és força consensuada entre els martorellencs que l’etapa del tripartit va ser la pitjor legislatura que ha viscut mai Martorell durant l’època democràtica. Amb el tripartit tot va ser un desastre perquè prioritzaven les pugnes partidistes constants i amb l’obsessió en desfer tot allò que venia del govern de CiU. Dos exemples clars: la residència de la gent gran, que van desfer el conveni amb la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu i van impedir que ja estigués feta i, l’altre el pas de la Casa Par, era una obra que tenia una partida pressupostària i adjudicada a un constructor de Martorell. El tripartit li va fer retirar l’obra. I d’això se’n diu ineficàcia en la gestió”. Fonollosa va acabar dient que "només hi ha dues opcions: fer alcalde a Adrià Arqué o a Salvador Esteve. Per fer alcalde a Arqué podeu votar PSC, ICV o ERC i si voleu que Esteve sigui alcalde només heu de votar a CiU. Us demano que entre tots impedim que torni el tripartit i voteu a Salvador Esteve".

Lluís Amat: la política amb rigor i treball
Lluís Amat, una de les cares noves de la llista de CiU en aquestes eleccions municipals, ha assegurat que "entenem la política municipal com el rigor i el treball i per això us demanem un traspàs per gestionar l’Ajuntament, tenim l’equip dels millors i el millor dels alcaldes, el Salvador Esteve. Si una cosa sabem fer a CiU és treballar, només cal mirar aquests últims quatre anys per entendre-ho tot. Volem treballar amb rigor per aconseguir els tres eixos que es basen el nostre compromís: reduir l’atur, millorar la formació dels nostres joves i aconseguir habitatge social per a tothom. I en els tres casos, tenim la clau". Amat va afegir que "si el proper 22 de maig no voteu a CiU, ni el rigor que demanem per a l’Ajuntament, ni allò que us proposem ni el Martorell que volem es farà realitat. Per això no ens ho podem permetre”.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat