Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> CiU posa èmfasi al "treball incansable" en la transformació urbana de tots el...
Noticia
Comparteix

CiU posa èmfasi al "treball incansable" en la transformació urbana de tots els barris de Martorell durant aquesta legislatura

17/05/2011

L'alcalde i candidat de CiU, Salvador Esteve diu a El Pla "que la millora de tots els barris de Martorell és evident i l'actuació és global"

El candidat de CiU i alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha dit, aquesta tarda en un acte electoral a la plaça 11 de setembre que "durant aquests quatre anys, CiU ha fet un treball incansable en tots els barris de Martorell per a executar la transformació urbana. Nosaltres actuem a tots els barris perquè el nostre concepte de transformació és global, per a tot Martorell". Esteve ha afegit que "hi ha algú que està interessat a fer creure que no hem fet cap actuació al barri d’El Pla i això no és cert. Hem renovat i ampliat la vorera de l’avinguda Doctor Francesc Massana, hem fet millores a la plaça 11 de setembre i hem arranjat carrers i places, com a la resta de Martorell. Però tenim un sentit global, és a dir, que totes les actuacions s’enmarquen en una millora de tot Martorell, no només d’un sol barri". Per això, Esteve ha insistit a dir que "si voleu que continuem arranjant Martorell i oferint uns serveis de qualitat a la gent, el proper 22 de maig heu de votar Convergència i Unió". Al tram final de la intervenció del candidat de CiU, s’ha intensificat la pluja, tot i que el públic assistent, s’hi ha resistit. La segona part de l'actuació d'haveneres s'ha hagut de suspendre per la pluja.

Estirabot de Morera al PSC
Mercè Morera ha denunciat, un cop més, que "lluny de les accions matusseres que alguns s’entesten –amb molt poc èxit per cert- a utilitzar: pamflets i enganxines, distribuïts amb nocturnitat i traïdoria pel nostre poble, embrutant l’espai públic, l’espai de tots, en definitiva una manera de fer d’aquells que no tenen res a dir, ni res a explicar". Morera ha insistit que "havent tingut l’oportunitat de governar en plena bonança econòmica, com ho va fer el tripartit, van arrossegar Martorell pel pedregar i que ara, és clar, davant la transformació que ha viscut el nostre poble, s’han quedat sense arguments" i ha afegit que "aquells que encara pensen que enganyen algú parlant de dretes i esquerres, incapaços de predicar amb l’exemple i que encara tenen la barra d’anar a Madrid i votar en contra que ens paguin els més de 1.400 milions d’euros que ens deuen a tots els catalans i catalanes".

Durant la seva intervenció, Morera ha desxifrat algunes de les accions fetes durant aquesta legislatura pel govern de CiU com ara “les subvencions que s’han donat a les famílies per finançar part dels llibres de text escolar; els arranjaments de pintura, fusteria, paleta i millora energètica que s’han fet a totes les llars, escoles públiques, esplais d’avis, equipaments culturals i esportius a través d’inversions, dels plans d’ocupació i de l’Escola Taller i Casa d’Oficis; l’esforç que s’ha fet des dels Serveis Socials Bàsics per atendre totes aquelles persones que ho necessiten; el programa d’arranjament d’habitatges per a gent gran; l’ampliació dels ajuts de suficiència alimentària que s’atorguen pel menjador de les llars d’infants a les famílies amb dificultats amb nens i nenes de 0 a 3 anys o fins i tot que l’any 2008 ens vam adherir al Programa Thao convertint-nos en la primera població del Baix Llobregat Nord que desenvolupa aquest programa per a la prevenció de l’obesitat infantil”.

Cristina Dalmau desgrana el programa electoral
La número 5 de la llista de CiU a les eleccions municipals, Cristina Dalmau ha explicat algunes de les 185 propostes que l’equip de Salvador Esteve presenta en aquests comicis per als propers quatre anys. Dalmau ha dit que “volem crear i liderar la “Xarxa de voluntariat”, amb totes les entitats socials que vulguin formar-hi part per poder, així, potenciar el voluntariat en qualsevol àmbit (gent gran, infants, discapacitats, etc.) sumant els esforços de tots; crearem també un espai de trobada lúdic/educatiu per als nois i noies de Martorell a l’Ateneu. Sí, a l’Ateneu, l’Ateneu tant esperat! Per les festes del seu barri, cap a finals de juliol, serà inaugurat; ampliarem i crearem els “camins segurs” per anar caminant a l’escola i d’institut promovent la mobilitat a peu; participarem de manera activa en les funcions que corresponen a la Generalitat de Catalunya relatives a l’aplicació dels programes d’avaluació i el coneixement dels resultats, per tal d’incidir en la millora dels resultats acadèmics dels estudiants i reduir el fracàs escolar i l’abandonament dels estudis i garantirem l’oferta de places de l’etapa de 0 a 3 anys a les Llars d’Infants de Martorell”. Aquest diumenge 15 de maig, CiU farà dos actes electorals. A les 12.30 hores, a la plaça de la Germana Sant Ramon amb la intervenció de Lluís Amat, Xavier Fonollosa i Salvador Esteve. I a les 19.00 hores, a la Plaça Pompeu Fabra, amb les intervencions de Lluís Esteve, Xavier Fonollosa i Salvador Esteve.

 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat