Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> CiU compara la feina feta amb la del tripartit i recomana "votar l'única forç...
Noticia
Comparteix

CiU compara la feina feta amb la del tripartit i recomana "votar l'única força capaç de seguir fent avançar Martorell"

17/05/2011

Casasayas avala la gestió "de l'obra feta per valor de 35,8 milions d'euros" i "hem rebaixat l'endeutament a 500.000 euros"

Salvador Esteve, candidat de CiU va avançar, en l’acte a la Plaça de Santa Maria del barri de Can Cases que "tenim dos grans projectes per a la gent jove que desenvoluparem en la propera legislatura si tenim la confiança de la gent de Martorell. L’Ateneu, que ja el tenim enllestit, s’inaugurarà el proper 25 de juliol i serà un punt de lleure per a la gent jove de Martorell. Però, hi ha un altre projecte que serà a Ca n’Oliveras que tenim molt avançat amb una empresa dedicada a l’oci, que és una discoteca en tres espais per a tots els públics. Amb aquests dos projectes farem realitat que els nostres joves tinguin el seu propi espai d’oci i de lleure a Martorell”.

D’altra banda, Esteve va insistir, en relació a la crisi, que "Martorell ho té tot a favor per ser dels primers municipis a sortir de la crisi. Ho farem a través de tres eixos prinicipals: la formació, el treball i l’habitatge social per a tothom. Tenim les eines per tirar-ho endavant”. Finalment va recalcar que “tot això no serà possible sense una majoria àmplia el proper 22 de maig”.

Casasayas defensa la "gestió feta pel govern de CiU"
Josep Casasayas, número 4 de CiU i regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Martorell va explicar que "amb l’aval de la feina feta durant aquests quatre anys i amb el suport de la gent de Martorell seguirem fent la transformació iniciada aquests anys". Casasayas va defensar la gestió econòmica feta des del govern de CiU: "en aquests 4 anys ha estat de 35,8 milions d’euros i, a més, hem rebaixat l’endeutament a 500.000 euros. A més, hem donat feina directament des de l’Ajuntament a més de 300 persones amb recursos propis i amb l’ajuda d’altres administracions. Això és gestió, treball i eficacia".

CiU critica "la campanya bruta”
Durant la seva intervenció, Casasayas va denunciar que "el PSC no està jugant net en aquesta campanya electoral. Ens acusen de pintar cartells d’Arqué i us assegurem que nosaltres no actuem així. Ells estan empastifant amb pamflets anònims totalment falsos pels carrers de Martorell. D’això se’n diu una campanya mediocre". Casasayas va afegir que "els que es presenten com a candidats són els mateixos: Adrià Arqué va ser el primer tinent d’alcalde durant l’època del tripartit i Xavier Gómez, també era regidor d’aquell govern. Ells van ser un govern que per al lloc on trepitjava no tornava a aixecar l’herba. Hem de fer memòria a la gent per recordar-los quines són les opcions que es presenten en les eleccions". Així, Casasayas va dir al públic assistent que "en aquestes eleccions s’ha de recuperar aquell lema de ‘busqui, compari i si troba alguna cosa millor, compri’. Doncs, el que s’ha de comprar és Salvador Esteve, que és la millor opció per Martorell. Ara bé, quan es fan aquestes comparacions, ells no les aguanten i el seu discurs és el d’esquerres i dretes. Com que no tenen contingut ni programa, utilitzen el recurs de la consciència de la gent. Però qui ens ho diu això? Si el candidat que encapçala el PSC és controlador aeri… I jo em pregunto: el Senyor Arqué ha de venir a qüestionar qui és de dretes i qui és d’esquerres? Però si el José Blanco, del PSOE, diu que aquest col·lectiu pot arribar a cobrar una barbaritat durant l’any… Ja m’agradaria cobrar aquest sou i ser d’esquerres…".

Fonollosa recorda l'etapa del tripartit
Xavier Fonollosa va assegurar que "ens presentem en aquestes eleccions amb la satisfacció de la feina feta però amb l’il·lusió que encara ens queda molta feina a fer". Ara bé, Fonollosa va insistir que "encara que pugui semblar un tòpic, el 22-M Martorell s’hi juga molt. O la gent va massivament a votar a les urnes per fer alcalde Salvador Esteve o si no és així, l’alcalde serà Adrià Arqué. Si volem tornar a les dinàmiques del tripartit es pot votar PSC, ICV o ERC, perquè fer-ho per aquests tres partits serà fer alcalde a Adrià Arqué”.

Fonollosa va avalar la candidatura de CiU per als propers anys: "en aquest context de crisi, Martorell necessitarà un govern fort per a la propera legislatura. Un equip de persones capaces per fer front a situacions adverses, que hi hagi bons gestors, persones acostumades a treballar amb rigor, coherència, solvencia, experiència i credibilitat. Persones com Josep Casasayas, un puntal imprescindible per a executar la transformació de Martorell. Però n’hi haurà d’altres d’un perfil semblant com ara Lluís Amat o Lluís Sagarra, que aportaran més coherència a la gestió dels recursos públics”.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat