Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Editorial >> Alcalde: Esteve o Arqué
Noticia
Comparteix

Alcalde: Esteve o Arqué

13/05/2011

Som a l’equador de la campanya electoral per a les eleccions municipals. El proper 22 de maig, la gent de Martorell tornarà a parlar. A través del gest més universal, com és el vot, decidirà quins seran els seus representants de l’administració més propera fins l’any 2015. De fet, són unes eleccions on només hi ha dues opcions ben definides: Salvador Esteve o Adrià Arqué. Dos noms, dues trajectòries i dues maneres de gestionar Martorell que es poden escriure perquè, tots dos, han tingut l’oportunitat de demostrar-ho.

Salvador Esteve, a qui com hem vist anteriorment, és una garantia a les urnes té una llarga trajectòria política a Martorell i a Catalunya. Representa l’estima i la il·lusió per Martorell, del qual ha dedicat tota la seva vida. Però no només això. Salvador Esteve és el rigor, feina pels quatre costats i bona gestió. Durant aquests anys ha sabut aglutinar un equip de persones al seu voltant que han estat partíceps de la transformació de Martorell. Lidera un equip fort, cohesionat i amb la mateixa direcció. Ell no només pot convèncer en paraules, sinó també amb fets. La gestió de CiU és palpable. En quatre anys s’ha fet la feina de vuit i en aquesta campanya ja ha presentat 185 propostes de futur. Esteve és el candidat del consens, de la il·lusió, del carisma, del bon fer i de futur.

Adrià Arqué representa el tripartit. Sí, aquella unió de perdedors a les urnes que van unir-se només amb l’objectiu d’acabar amb Salvador Esteve i CiU. Sense full de ruta, amb massa quotes de poder en un pacte a les fosques, fent alcaldessa a Dora Ramon. Martorell va tancar aquella etapa a les urnes. I ho va fer arraconant a Adrià Arqué i Xavier Gómez a l’oposició. Arqué representa el desgavell, la trencadissa, la pèssima gestió, el no-res. El PSC, ofuscat, perdut i desorientat des del 2007 s’ha refugiat en un candidat conegut, la mà dreta de Dora Ramon i una fotocòpia de la inoperància al capdavant de l’administració pública. Recordeu el tripartit? Doncs teniu-lo present fins el 22-M perquè en funció del vot podria tornar. Si tu no hi vas, ells tornaran. I ho faran amb la unió de tots tres: PSC, ICV i ERC. Les dues úniques vegades que a Martorell no ha governat CiU és perquè s’ha unit el tripartit, tot i no ser cap dels tres, la llista més votada a les eleccions.

Martorell es juga el seu futur. I de debò. Tot el que no sigui un triomf ampli i net de Salvador Esteve pot tenir grans conseqüències que poden aturar la transformació del municipi. És cert que en els últims quatre anys s’ha fet la feina de vuit, però si Arqué és el futur alcalde de Martorell, el municipi pot tornar a caure en l’atzucac. I perquè Arqué sigui alcalde no només cal votar el PSC, sinó que votant ICV o ERC, també. Per tant, la partida és clara: Si vols Arqué d’alcalde tens tres opcions: PSC, ICV o ERC. Si vols Esteve d’alcalde, el vot útil és CiU.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat