Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Editorial >> Salvador Esteve, la garantia
Noticia
Comparteix

Salvador Esteve, la garantia

12/05/2011

Des de l’any 1979, en les primeres eleccions democràtiques, Martorell pot fer un balanç del que li convé i el que no li convé per tirar endavant la gestió municipal. Els primers vuit anys (1979-1987), Martorell va viure la inexperiència d’un govern inestable que es va posar de manifest amb l’alcalde socialista López Vera. Vuit anys de parèntesi fins a l’arribada de Salvador Esteve. El seu carisme el va portar a fer el primer tomb per Martorell. Setze anys de govern de majoria absoluta que van servir per aixecar l’ànim d’un poble mort i fer un primer salt de qualitat en tots els àmbits, des de l’ensenyament al medi ambient passant pels serveis socials i la comunicació.

Salvador Esteve és la garantia del present i del futur a Martorell. El seu tarannà i la seva proximitat amb la gent del carrer el converteixen en un aval indiscutible a les urnes. Sis comicis, sis victòries. És un líder inqüestionable. D’aquests sis triomfs, cinc per majoria absoluta -1987, 1991, 1995, 1999 i 2007-. La victòria més amarga va ser l’any 2003 quan la unió del PSC, ERC i ICV van construir el govern de Dora Ramon i Adrià Arqué. Quatre anys de foscor que Martorell va enterrar l’any 2007 amb la victòria més contundent de Salvador Esteve: va guanyar a totes les meses electorals de Martorell. Sense fisures en l’estadística i amb un perfil gairebé perfecte, Esteve afronta reeditar l’alcaldia amb més empenta que mai. L’aval de presentar als ciutadans una feina de quatre anys gairebé perfecta. En la campanya electoral del 2007, CiU ja predicava que s’hauria de fer en quatre anys la feina de vuit veient el desastre del govern de Dora Ramon i Adrià Arqué. Aquella proclama s’ha acomplert amb escreix. Martorell és molt millor que l’any 2007 i l’equip de govern de Salvador Esteve ha fet front a la crisi creant més ocupació pels aturats i generant obra al carrer.

Les claus d’aquesta legislatura que s’acaba ha estat el lideratge de Salvador Esteve al capdavant d’un govern fort, cohesionat i que ha permès a Martorell fer un salt de qualitat inqüestionable. Un poble va endavant si el lidera un grup de persones que tenen clar el full de ruta i l’horitzó. Durant quatre anys, CiU ha demostrat que és l’única força capaç de ferho. I Salvador Esteve és, amb diferència, la garantia pel Martorell del 2020. En una societat que neguiteja dels valors i que necessita lideratges forts, Esteve és el pal de paller d’un projecte que no té marxa enrera. Martorell viu la transformació més gran de la seva història. Amb Esteve i CiU a l’Ajuntament, el poble avança. El mes de maig, Martorell tornarà a decidir.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat