Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> És Noticia >> Comença el període de preinscripció per a Batxillerat i cicles formatius de g...
Noticia
Comparteix

Comença el període de preinscripció per a Batxillerat i cicles formatius de graus mitjà i superior

11/05/2011

Des d’avui els alumnes de quart d'ESO que tinguin previst continuar els estudis ja poden preinscriure's. També ho poden fer els futurs alumnes dels programes de qualificació professional inicial. L'oferta formativa a Martorell en batxillerat i cicles formatius la trobem als instituts Joan Oró i Pompeu Fabra i al Col·legi La Mercè. L’Institut Joan Oró ofereix cicles formatius de Grau Mitjà de carrosseria, comerç, gestió administrativa i laboratori, en horari de matí; i cures i auxiliar d’infermeria; i electromecànica de vehicles, de matí i tarda. Pel que fa als cicles formatius de Grau Superior, l’Oró ofereix grups de tarda en formació de laboratori d’anàlisi i control de qualitat; doble titulació d’anàlisi i control i química ambiental; gestió comercial i marqueting; i documentació sanitària.

Pel que fa al batxillerat, l’Institut Joan Oró i el Col·legi La Mercè obren la preinscripció per a les línies de tecnologia i ciències de la naturalesa i salut, humanitats i ciències socials. D’altra banda, l’Institut Pompeu Fabra ofereix totes les modalitats de Batxillerat en horari diürn, es a dir en Arts, Humanitats i Ciències Socials, Ciències de la Naturalesa i de la Salut i Tecnologia i en horari nocturn.

Període de les preinscripcions
La preinscripció dels estudis postobligatoris s’inicia avui dilluns i la data és diferent segons els ensenyaments. Així, per al batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i programes de qualificació professional inicial el període serà del 9 al 20 de maig, igual que els ensenyaments d’arts plàstiques i disseny. El calendari per als cicles formatius de grau superior és del 23 de maig al 3 de juny, i per a la formació de persones adultes, del 16 al 23 de maig.

 

 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat