Noticia
Comparteix

Volen fotre'ns

02/05/2011

El diari del 17 de març passat ens diu que el president Pujol ha pronunciat una conferència a l’aula  magna de la Universitat de Barcelona amb el títol “Independència o rendició”. El tema, naturalment, es referia al possible futur del país i s’entretingué sobre la relació de Catalunya amb Espanya.  Reconegué que estava equivocat quan, durant una vintena d’anys, procurà d’obtenir el millor per a  Catalunya però dins d’Espanya ja que per dir-ho en expressió poc acadèmica, volen fotre’ns.  Ja era hora que se n’adonés. Amb Espanya no hi ha manera d’entendre’ns perquè, allà, el tema s’enfoca  amb punts de vista diferents. Com a conseqüència de falsejats llibres d’història, moltíssims  espanyols de bona fe que van estudiar amb aquells llibres, creuen que Catalunya sempre ha estat  una part d’Espanya i que ara nosaltres, desagraïts, no apreciem aquesta gran sort que tenim i  pretenem anar sols sense veure que seria una aventura amb tots els números pel fracàs.

 

Allà és molt estesa la ignorància de la realitat, comés que Catalunya no vol embarcar-se en una aventura desconeguda sinó que volen recuperar la nostra tradicional llibertat perduda tot just farà només tres-cents anys i per principis, per tradició i per dignitat no volem continuar units al país veí  que pretén anul•lar tot rastre de catalanitat en el nostre territori, imposar la seva llei, els seus  costums i la seva llengua. Senzillament, tal com ha qualificat el president Pujol, volen fotre’ns a fi  que s’esborrin definitivament el nostre caràcter, el nostre tarannà i la nostra llengua, ens avinguem a  la nostra actual condició de colonitzats i a ser espanyols de segona.

 

No ho podem consentir. En aquests moments històrics que estem vivint hem de ser conscients de la nostra condició d’europeus i reclamar els nostres drets. Denunciem aquesta injusta situació a què ens vol mantenir el país veí que ens domina. Obliguem-los a rectificar i a admetre el nostre dret a  decidir. Ara que comptem amb el president Pujol tot resultarà més fàcil. President, benvingut al  camp dels catalans tips de sofrir la humiliació constant dels qui s’erigeixen com a propietaris del nostre futur. Ja hem arribat a la conclusió que volen fotre’ns, oi? doncs reaccionem amb decisió  perquè no se surtin amb la seva.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat