Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Pareroscopi >> Com evitar que els lladres facin l'agost mentre som de Setmana Santa
Noticia
Comparteix

Com evitar que els lladres facin l'agost mentre som de Setmana Santa

21/04/2011

Per tal d’evitar que els lladres facin l’agost a l’abril, mentre nosaltres som de Setmana Santa, només cal aplicar una mica de sentit comú i de lògica. Però per si de cas, com cada any, els Mossos d’Esquadra donen una sèrie de consells de seguretat, per evitar ser víctimes de robatoris a domicilis. 

Lògica: tancar bé. El primer és desar els objectes valuosos en llocs segurs i ocults, i deixar tots els accessos al pis o la casa ben tancats amb clau i connectar l’alarma.

Precaució: no cridar l’atenció. En segon lloc, es tracta de minimitzar al màxim l’impacte visual de la nostra absència. No explicar a desconeguts que marxem; no deixar cap missatge al contestador automàtic que ho expliciti (activar el desviament de trucades) i demanar que algú ens reculli la correspondència perquè no s’acumulin les cartes a la bústia.

Anticipació: inventari. Finalment i per si tot l’anterior fallés, la Policia de la Generalitat recomana que disposem d’un inventari d’objectes valuosos amb el número de sèrie, la marca i el model, per facilitar la identificació dels objectes en cas de robatori.

En qualsevol cas, el telèfon d’emergències 112 està disponible les 24 hores del dia. I a gaudir la Setmana Santa.

 

Foto: Jordi Benavente

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat