Noticia
Comparteix

Escanyapobres

18/04/2011

Amb total impunitat constitucional i democràtica degut a la crisi provocada des dels poderosos: els pobres obrers seran més pobres que mai i les eleccions directament independentistes el més llunyanes possibles. Vivim en un marc potencionalment perillós degut a la manca necessària de solucions tangibles. Ens fan viure d’una manera virtual des de les màfies poderosament organitzades públicamente i els resultats a deu anys vista seran ja una desgràcia total, destabilitzadora. Aquí tothom és sobiranista de mirar de fotre’t i mantenir la mamella. De nou, res de res. Només escanyar encara més als pobres és el missatge profund de la creença per la solució del malestar creat per ells mateixos que ens volen vendre la moto un altre cop, però ells a sobre sense baixar, econòmicament, del burro. 

La nova degeneració ja no tindrà pebrots  per a res ni capacitat de gestió i/o reacció. Tots els reaccionaris buscaran la solució en el passat i sense anar al psiquiatra perquè posaria en evidència les condicions socioculturals inaceptables per solucionar l’engany. Alguns desgracats no estan assabentats del tot, de que això és la festa major i durarà anys i panys. Paguem per ser al món, paguem a Madrid per la resta d’espanyols, paguem a Catalunya per tenir futurs serveis inútils, paguem al municipi i apaguem la llum per anar a dormir a la palla. Sort que els supermercats rebaixen els preus en lluita competitiva entre ells però ni la gasolina ni els cereals baixaran mai més en la vida. Això és collonut! Per passar-ho bé, ben distret i orgullós de la societat postindustrial ben organitzada. Mai tanta felicitat repartida. Som una població seriosa i alegra.

El que tingui dos dits de front ja pot començar a riure de valent perquè l’espectacle del misal serà repartit a ganivetades entre funcionaris i polítics, assenyats d’una manera civilitzada reivindicant drets fonamentals inventats com l’Estat espanyol. Sols i borratxeres per als turistes com a element cultural i hipocresia per al consum intern fins on aguanti. S’ha construït el futur amb orgull, consultes i generositat. A partir d’ara, només la raó judicial aguantarà el pes específic de les 4 columnes de la fraternitat autodeterminada sobre rodes.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat