Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Editorial >> El PSC i Arqué, a contracorrent
Noticia
Comparteix

El PSC i Arqué, a contracorrent

28/02/2011

A menys de tres mesos per les eleccions municipals, el PSC es troba en un carreró sense sortida. Després de quatre anys desaprofitats per redreçar la nau per la caiguda estrepitosa a les urnes de Dora Ramon i Adrià Arqué del govern tripartit, el PSC de Martorell encara la recta final de  la legislatura actuant d’esquena als ciutadans i fent un mal ús de les decisions que es prenen en les sessions plenàries a l’Ajuntament de Martorell.

L’enèssima i greu ensopegada d’Adrià Arqué es va produir en el darrer ple municipal en l’aprovació del text refós de la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana de Martorell, el Pla Parcial del sector P-7 industrial Solvay i al polígon d'actuació urbanística 21/2. Aquest punt, d’una trascendència vital per al futur de Martorell, perquè permetrà el desenvolupament d’una zona on és previst que es creïn entre 1.500 i 2.000 llocs de treball, el PSC no hi va votar a favor. La resta dels partits polítics -ideologies al marge- van donar suport a la proposta presentada pel govern municipal de CiU. Arqué va justificar l’abstenció socialista per fer el mateix que en els plens on s’ha anat madurant aquest text de modificació per afavorir la posada en marxa de més ocupació per a la gent de Martorell. 

Arqué, que ja fa uns anyets que es mou en la política local abanderat pels ‘vius’, va enterrar les poques esperances que tenia d’aspirar al segon lloc. Però com es pot abstenir un grup polític a un projecte tan ambiciós per Martorell com aquest? Perquè ho ha presentat el teu màxim ri-val a les urnes? Però, i els interessos de la gent de Martorell? Qui es pot creure que en temps de crisi, quan tens l’oportunitat de generar tants llocs de treball, t’hi giris d’esquena? La resta de l’oposició no va dubtar-ne ni un instant, tot i ser, en alguns casos gairebé antagònics! Com és possible negar-se a un projecte que generarà ocupació quan hi ha tanta gent a l’atur? Redreçar el vaixell del PSC no era una tasca fàcil després d’una trencadissa com la de 2007. Però mentre els noms d’Adrià Arqué, Dora Ramon i Esmeralda Rodríguez siguin les primeres espases del PSC, els ciutadans tenen molt clar quin és el patró que ha seguir governant Martorell.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat