Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Esports >> Abisola Zainab, de l'AE Martorell, participa al Campionat de Catalunya d'atle...
Noticia
Comparteix

Abisola Zainab, de l'AE Martorell, participa al Campionat de Catalunya d'atletisme juvenil de pista coberta

25/02/2011

La martorellenca Abisola Zainab Odumosu, de l’AE Martorell, participa, aquest cap de setmana, al Campionat de Catalunya Juvenil de pista coberta que es disputarà a Sabadell. Abisola Zainab, de 15 anys d’edat, hi participa per primera vegada on s’enfrontarà amb els millors atletes catalans de les seves especialitats. Dissabte, competirà a la prova de 60 metres llisos i diumenge, a la prova de salt de llargada.

Abisola Zainab es va classificar per al Campionat de Catalunya Juvenil en pista coberta, en una prova feta a Sabadell, el desembre passat. Zainab va guanyar la sèrie de 200 metres llisos amb un temps de 26’’80. Aquesta marca li dóna l’accés a participar, també, als Campionats d’Espanya Juvenil de pista coberta que es disputaran el 12 i 13 de març a Saragossa.


Els millors atletes de Catalunya
A la categoria juvenil podem destacar la participació de Paula Llistosella (FCB) que participarà als 60 i 200 metres, Laura Hernández (FCB) als 200 m, Ingrid Pino (FCB) als 1500 m, Ariadna Ramos (CAI) inscrita als 60 m tanques, triple salt i pes, Clara Amat (AAC) en perxa, Ramon García (M Lleida) als 60 metres, Sergi Torres (ISS-L’H) inscrit en 200 i 400 metres, Ferran Pau (CAI) als 800 m, Marc Alcalà (FCB) als 1500 m, Jonathan Romeo (CA- Lloret LS) i Artur Bossy (CAM) als 3.000 metres, Marc Sánchez (CAI) en alçada, Marc Vela (FCB) en perxa, Sergio Acera (CA Nou Barris) en llargada i Arnau Olivares (M Lleida) en llançament de pes.
 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat