Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Editorial >> L'aposta per l'esport i la salut
Noticia
Comparteix

L'aposta per l'esport i la salut

21/02/2011

Aquest diumenge, Martorell estrena les obres de remodelació i ampliació del Complex Esportiu La Vila. No és una re-modelació qualsevol ni una petita millora com en altres ocasions. A partir d’aquest diumenge, el Complex Esportiu La Vila ja serà una instal·lació de primera fila, un equipament a la mateixa alçada de moltes altres instal·lacions privades. L’equip de govern de CiU haurà transformat una instal·lació que va ser construïda l’any 1930 en un equipament preparat per afrontar la segona dècada del segle XXI.

Les obres han consistit en la construcció d’un nou edifici d’equipaments adossat a l’actual, on s’han ubicat uns vestidors nous, un gimnàs nou i dos nuclis d’escales amb ascensors que han permès eliminar-ne les barreres arquitectòniques. Una de les essències del nou equipament són les pistes de pàdel. Aquest esport, que ha rellevat la pràctica de l’esquaix de la dècada dels anys 80, està tenint molta grapa a Martorell. Amb la voluntat de mantenir la demanda, Martorell ha triplicat l’oferta de pàdel: de només tres pistes que hi havia fins ara es passa a 9 pistes! (6 al Complex Esportiu La Vila i 3 més al nou Centre Integral Esport Salut). A més, pels més nostàlgics, s’ha remodelat la pista de frontó. De l’edifici actual, s’ha reformat el vestíbul, les oficines i l’actual graderia de la piscina coberta. El Complex Esportiu La Vila agafa una nova dimensió. Es millora el servei i es manté la quota. Un canvi que permetrà als martorellencs gaudir de la pràctica de l’esport en estat d’efervescència. I a tot això, en menys d’un mes, el govern de CiU posarà en marxa l’obra més esperada: el Centre Integral Esport Salut.

Aquest equipament serà un dels pioners de la comarca. Ubicat a l’entorn de la piscina d’estiu, el CIES és la culminació d’una manera d’entendre l’esport i la salut. Des de fa molts anys, Martorell ha tre-ballat de valent per disposar d’unes instal·lacions esportives a l’alçada. El CIES és la cirereta del pastís. Un punt d’inici d’ofertar la pràctica esportiva. Ben aviat es posarà en marxa un equipament que situarà Martorell en el lloc capdavanter de la comarca en matèria esportiva.
Amb l’estrena de la remodelació del Complex Esportiu La Vila i la posada en marxa del Centre Integral Esport Salut, Martorell serà dels pocs municipis de la zona que disposarà de tres piscines co-bertes (a l’estiu, una més de descoberta!). El salt de qualitat és inqüestionable. En una època on la pràctica de l’esport ja s’associa com un valor més de salut, Martorell es posiciona com a abanderat de l’esport al Baix Llobregat. I ara, a disfrutar dels equipaments.
 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat