Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Pareroscopi >> Detenen tres homes acusats de sis robatoris a domicili, tres dels quals a Mar...
Noticia
Comparteix

Detenen tres homes acusats de sis robatoris a domicili, tres dels quals a Martorell

03/02/2011

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes de 45, 25 i 19 anys, veïns d'Esplugues de Llobregat i de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força a interior de domicili: tres a Martorell, dos a Cubelles (Garraf) i un a Granollers (Vallès Oriental).

'Potes de cabra'
Utilitzaven "potes de cabra" (una eina metàl•lica en forma de set) per forçar les portes i introduir-se dins les cases escollides. Domicilis que vigilaven per saber a quines hores quedaven buits. Un cop triats, hi entraven i se n'enduien totes les joies i els rellotges de luxe que trobaven. La policia va detenir-los dins del vehicle que utilitzaven en les seves incursions delictives.

La investigació es va iniciar quan la policia va tenir constància d'un robatori en una vivenda d'una urbanització de Cubelles. La Unitat d'Investigació de la comissaria de Vilanova i la Geltrú, encarregada del cas, no va trigar a localitzar i identificar un vehicle sospitós, que constava a nom d'una persona amb antecedents -precisament- per robatoris a interior de domicili. Des de llavors, els investigadors van realitzar diversos seguiments, i van acabar comprovant que aquell era el vehicle que utilitzaven els tres homes quan es desplaçaven a diferents poblacions catalanes per localitzar vivendes on cometre els robatoris.

La detenció va tenir lloc el passat 14 de gener a Esplugues de Llobregat. Tot seguit, els investigadors van realitzat dues entrades i registres amb manament judicial als domicilis de dos dels detinguts, a Esplugues i l'Hospitalet. Fruit d'aquesta perquisició, es van recuperar objectes dels robatoris a Granollers, Cubelles i Martorell. Segons fonts policials, es tractava d'un grup molt "dinàmic i coordinat", que actuava amb l'objectiu de sostreure objectes de valor de l'interior dels habitatges. Els tres detinguts van passar a disposició judicial, i van ingressar a presó.

Jordi Benavente i Vidal

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat