Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Esports >> Martí Tarrida guanya les dues competicions del Club de Tir Martorell
Noticia
Comparteix

Martí Tarrida guanya les dues competicions del Club de Tir Martorell

03/02/2011

Martí Tarrida Solé ha estat el guanyador absolut de les competicions del Club de Tir Martorell. Tarrida, que ha vençut en les dues modalitats d’arma curta i llarga, va ser el més destacat del sopar d’entrega de premis de l’entitat. El sopar va cloure amb la intervenció del president del club, Joan Cos qui va felicitar a Martí Tarrida per haver aconseguit la victòria durant l’any 2010 per quart any consecutiu.

Durant la seva intervenció, Cos va destacar els resultats d’alguns tiradors del club en competicions de nivell català, com els Campionats de Catalunya, la Copa Generalitat, i a nivell nacional, Campionats d’Espanya, Copa del Rei, i Copa “Presidente”, de manera especial, els tiradors Alberto Delgado, Jacint Suñé, Jordi Ferrer i Pere Raventós en la modalitat de precisió i que en la modalitat de tir en plat es van aconseguir trenta plens. El sopar del Club de Tir Esportiu Martorell va ser presidit per Antoni Moltó Arisa, president de la Federació Catalana de Tir Olímpic; Julián García (Barcelona); Pere Ferré (Manresa); Àngel Castellà (Súria); Ramon Angel Castellà (Osona); Joan Aldomà (Granollers); Antoni Pérez (Terrassa) i Josep Grau, així com la junta directiva de l’entitat, socis, familiars i amics. El Club de Tir Martorell farà el proper 5 de juny, 25 anys. Una fita que l’entitat ja està treballant per commemorar la història del tir a Martorell.

Competició de carabina
El 30 de gener passat, el Club de Tir Esportiu Martorell va realitzar en el camp de tir de Masquefa la primera tirada de carabina maxt olímpic, puntuable per la Lliga 2011. Hi van participar 6 tiradors arbitrats per Jordi Noguera i Marta García. En la categoria de nivell A, Vicenç Domènech, 547 punts, va ser el primer classificat; Martí Tarrida, amb 491 vots, va ser segon; i Serafín Pablos, amb 449 punts, va ser tercer. En la categoria de veterans, Joan Cos, amb 531 punts, va ser primer; Tomàs Ollé, amb 254 punts, va ser segon i Salvador Parés, amb 201 vots, va ser tercer.

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat