Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Societat anònima >> Ser fatxa provoca diarrea
Noticia
Comparteix

Ser fatxa provoca diarrea

01/02/2011

Sóc una d'aquelles ànimes sense vocació castrense que va fer la mili. Quin any malgastat. Quantes hores dins d'una garita maleint l'Estat i la mare que el va parir. Quantes vegades em vaig trair ajupint el cap davant mediocres amb galons. Si alguna cosa em va quedar clara és que, després de Gran Hermano, allistar-se a l'exèrcit constitueix la manera més directa de convertir-se en un pària intel•lectual.
Encara conservo unes petites fitxes roses que vaig trobar fent dissabte. Contenen la matèria teòrica de les sessions a les què se sotmetia al M'asseguren moments d'una hilaritat realment sana. Tot i així, al llegir-les hom se sent atacat per un sentiment de desassossec. La sensació de que les coses no han canviat gaire, provoca la necessitat imperiosa d'agafar un avió i exiliar-se prop dels pingüins, on fa fred però no hi ha fatxes al voltant.

Però anem al punt més important. Els proposo un joc. Llegiran a continuació diverses frases de les petites fitxes roses, barrejades amb opinions de Federico Jiménez Losantos. Descobriran que no és tan fàcil diferenciar-les. Al final del text podran trobar les solucions. Juguem?

1. En lo nacional peligra la independencia; en lo económico se aboca a la ruina; en lo moral se desborda la corrupción; en el cotidiano vivir y laboral, el caos.
2. El socialismo es siniestro, ruinoso y estúpido, pero es muy real. Y esto es socialismo destilado.
3. Se derrocó a aquel Estado porque no era integrador de hombres en una idea de Patria, supuesto que toleraba el separatismo (Cataluña, Vascongadas).
4. En Cataluña se vive de facto una dictadura, un régimen despótico que ha incluido el pacto con el terror rojo.
5. El comunismo es una utopía que despersonaliza y esclaviza al hombre, privándole de sus valores más nobles y de sus ideales más dignos: Dios, Patria, Libertad, Religión, Cultura, etc.
6. El comunismo hace a la gente más egoísta que ser hijo único.
7. Todo buen español lleva el corazón vestido de uniforme hasta que deja de latir; en el otro mundo se encarga la Patria de investirnos el uniforme de gala de la inmortalidad.
8. El gobierno sólo negocia con catalanes, homosexuales y terroristas. A ver cuando negocia con gente normal.

Després d'aquesta mostra d'amor per la Humanitat m'agradaria donar les respostes. És fàcil: les frases imparells estan tretes de les fitxes de la mili i les parells les ha pronunciat Jiménez Losantos en algun moment de diarrea verbal. I és que ser fatxa provoca diarrea. Verbal, però diarrea al cap i a la fi.
 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat