Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Esports >> La justícia dóna la raó al govern de CiU en el cas Jorba Futbol Sala
Noticia
Comparteix

La justícia dóna la raó al govern de CiU en el cas Jorba Futbol Sala

25/01/2011

El jutge desestima el recurs d’alçada presentat pel FS Martorell contra l’administració local L’assemblea tira la tovallola

Futbol sala MartorellAquest dimarts passat, 18 de gener, els socis del Futbol Sala Martorell van decidir dissoldre l’entitat fruit de la crisi econòmica que ha viscut el club des que Joan Jorba va assumir la presidència. La crisi ja es va posar en evidència quan el primer equip no s’havia presentat els últims tres partits de la competició. Segons ha pogut saber L’Informador, Jorba s’ha quedat sol i ara haurà d’afrontar un futur pendent del que decideixi la justícia.

El jutjat del contenciós administratiu número 7 de Barcelona ha desestimat íntegrament el recurs d’alçada que va presentar el Futbol Sala Martorell contra la decisió de l’Ajuntament de revocar totalment la subvenció de 115.000 euros corresponent al 2008 i donar per finalitzat el conveni subscrit amb l’entitat privada. La sentència (es pot consultar al web martorell.cat) considera demostrat que el Futbol Sala Martorell va incomplir els acords recollits en el conveni de col·laboració i conclou que l’actuació del consistori és plenament ajustada a dret. Queda provat que el Futbol Sala Martorell no va justificar com calia la subvenció rebuda i que a més de presentar la informació econòmica fora de termini, aquesta documentació no aclareix la situació patrimonial real de l’entitat.

La sentència explica amb claredat com la memòria redactada pel Futbol Sala parla d’un resultat positiu per a la temporada 2008-2009 mentre una auditoria, encarregada per la mateixa entitat, mostra un resultat negatiu en el compte d’explotació. L’Ajuntament va subscriure un conveni de col·laboració amb el Futbol Sala Martorell per un període de quatre anys, amb l’objectiu de contribuir a la viabilitat econòmica de l’entitat esportiva, que en el moment de signar l’acord havia reconegut un deute superior a 1.000.000 d’euros. El conveni incloïa un seguit de mecanismes de control, imprescindibles en qualsevol subvenció pública. De fet, tots els grups polítics representats al consistori, excepte el PSC, van donar suport a la rescissió del conveni i van rebutjar el recurs presentat per l’entitat en el ple ordinari celebrat el 21 de setembre del 2009 (l’acta del ple ordinari es pot consultar,al web municipal.)

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat