Capçalera informadordemartorell.cat
Pàgina principal >> Editorial >> I ara què, Joan?
Noticia
Comparteix

I ara què, Joan?

25/01/2011

El jutjat del contenciós administratiu número 7 de Barcelona ha desestimat íntegrament el recurs d’alçada que va presentar el Futbol Sala Martorell contra la decisió de l’Ajuntament de revocar totalment la subvenció de 115.000 euros corresponent al 2008 i donar per finalitzat el conveni subscrit amb l’entitat privada. La sentència considera demostrat que el Futbol Sala Martorell va incomplir els acords recollits en el conveni de col·laboració i conclou que l’actuació del consistori és plenament ajustada a dret. Queda provat que el Futbol Sala Martorell no va justificar com calia la subvenció rebuda i que a més de presentar la informació econòmica fora de termini, aquesta documentació no aclareix la situació patrimonial real de l’entitat.

La sentència explica amb claredat com la memòria redactada pel Futbol Sala parla d’un resultat positiu per a la temporada 2008-2009 mentre una auditoria,n encarregada per la mateixa entitat, mostra un resultat negatiu en el compte d’explotació. L’Ajuntament va subscriure un conveni de col·laboració amb el Fut-bol Sala Martorell per un període de quatre anys, amb l’objectiu de contribuir a la viabilitat econòmica de l’entitat esportiva, que en el moment de signar l’acord havia reconegut un deute superior a 1.000.000 d’euros. El conveni incloïa un seguit de mecanismes de control, imprescindibles en qualsevol subvenció pública. De fet, tots els grups polítics representats al consistori, excepte el PSC, van donar suport a la rescissió del conveni i van rebutjar el recurs presentat per l’entitat en el ple ordinari celebrat el 21 de setembre del 2009.

El jutge ha posat contra les cordes el cas ‘Joan Jorba’ i el Futbol Sala Martorell. El temps dóna i treu la raó. Durant tots aquests anys, Jorba ha volgut jugar al límit i, ara, la justícia ja l’arracona. Ha enganyat a tanta gent que tothom l’esquiva. La seva estratègia nul·la només ha situat un club de més de 25 anys d’història a punt per a la seva desaparició. Sí, ell és el principal i únic responsable del fracàs del futbol sala a Martorell. El més fàcil era tira pilotes fora i culpabilitzar l’Ajuntament. Ni el suport explícit del PSC a Martorell qui va ser l’única força política que no van donar suport a la rescissió del conveni s’han quedat amb un pas de nas. Fa més de 7 anys que Jorba va agafar la responsabilitat del Futbol Sala i l’ha portat a la deriva. Pel camí, molta gent ha patit la seva mentida. Companys, amics, pares i jugadors s’han vist implicats en la seva estratègia fictícia. La història i el temps posa a tothom al seu lloc. Joan, què t’inventaràs ara?

 

  ContacteaTotArreu.com | © informadordemartorell.cat